Friday 12 September 2008

I never made it to Vancouver unfortunately. That city will have to wait. I have instead, for the readers pleasure, sacrificed a whole day to upload some images taken on TransAmericas. Enjoy.

5 comments:

Anonymous said...

Hej Stu.

Jag sag din kommentar pa var blagg www.peps.se/pan_amercan.

Jag hoppas att vi ses under var gemensamma resa langs Pan_Amerikan highway. Vi planerar att korsa Mexikanska gransen om 2-3 dagar sa vi ligger lite fore er.

Kor forsiktigt och hall dacken pa vagen.

/Tommy

Anonymous said...

hei stu.
har du fått svenske venner?! det er kjempefint vær i bergen for tiden- og jag jobber. lurer på om vi skal grille en siste gang å spise de siste pølsene som ligger igjen etter festen din. nå har det brent her for 5 gang på noen få måneder. det går rykter om det kan være en pyroman som tenner på alle de gamle husene i bergen. sjekk bt.no og se de de forferdelige bildene. en mann gråt på tv i går fordi han syntes at det var så trist å miste alle de gamle bygningene.
nå er vi endelig ferdig med vårt kjøkken. kjørte 2 ganger til salhus med masse skrot som lå igjen etter det gamle kjøkkene. dere har arvet vår gamle komfyr. tusen takk foresten for lånet av bilen deres. håper det ikke gjør noe at even har tisset på sete. det pleier ikke å lukte. :)fant ikke noen askebeger heller så jeg bare...
den nye samboeren til annika virker grei.
du har lagt ut masse fine bilder. ahr tenkt å vise even noen av disse. han spurte forresten etter eort da jeg skulle hente bilen deres. annika fortalte om helikopterturen din. mykke bra!! kati sto med åpen munn da jeg fortalte henne det.
lykke til videre.
klem fra Chris.

Anonymous said...

Hey Stu

Great pics, really good.
Hey, how much of the Stewart-Cassiar is unpaved now? When I was there it was about 70 or 80% paved, made it really hard going in lots of mud.

Hope all is going well
Cheers
Leon

Anonymous said...

guShame you missed Vancouver, the Granville Island Brewary does some awesome ales. Si

Anonymous said...

Hei Stuart

Håper du har det bra. Kan tenke meg det var kaldt på vei ned fra Alaska. Synd du ikke fikk sett Vancouver, men du kan jo komme på besøk til meg og Mark når vi flytter der om noen år :o) Han en fin tur videre.

Linda